8 de novembre del 2016

L'obertura

Imatge de la xarxa

Això no és una pipa però si vol ser l'obertura d'un blog.

La meva intenció és apropar-me a tots aquells que, com jo, volem compartir les nostres inquietuds i reprendre el gust per les petites (grans) coses d'aquesta vida.

A poc a poc aniré traient el nas pels vostres blogs i des d'ara mateix us agraeixo les vostres visites.

4 comentaris:

  1. Veig que t'has engrescat en una nova aventura.
    Et desitjo un bon camí.
    Aferradetes! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sa lluna gracies per ser la primera en comentar. Doncs sí, m'he engrescat en una nova aventura. Feia temps que em rondava pel cap, però no sabia com posar-m'hi. He tingut sort que una bona amiga té experiència en els blocs. Fa temps que corre per aquest curiós i enigmàtic món dels bloggers i m'ha ajudat molt. Gracies a ella he pogut montar el meu. Ara em toca a mi, fer-lo interessant, curiós, divertit perquè qui vulgui visitar-lo vegi quelcom diferent, tan diferent com som tots, un al altre. Som tots únics i intransfaribles. Per tant, sempre hi haurà alguna cosa que explicar que un altre no ho hagi vist o no ho hagi sentit. Amb més o menys gràcia. Això també ho porta l'experiència i el gust per contar coses.
      Aferradetes :)

      Elimina
  2. Moltes felicitats pel teu nou blog...segur que apendre molt d'ell, per que Jo soc força neofit en aquet Mon..!!
    Per molts anys Xavier.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep! Perdona per la tardança de la meva resposta... Encara no m'hi he introduït en el món del blog... Tinc ganes de fer-ho, però no sé quan ho faré... Una abraçada amic meu!

      Elimina